1-3 arbeidsdagers levering |Gratis frakt ved bestilling over 1000 NOK |Tilkjøring i Fredrikstad distriktet


Utsalg

Merino Extra Fine

35,10 NOK 39,00 NOK

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 39,00 NOK (inkl. mva.)


Superwash-behandlet extra fine merinoull.


Farger:

Velg en variant
stk.

DROPS Merino Extra Fine er spunnet av extra fine merinoull fibre fra frittgående dyr i Sør-Amerika. Garnet er spunnet i den fineste og mykeste merinoull, hvilket gjør det meget komfortabelt og gir tydelige og definerte masker. Garnet er mild mot huden, og er dermed godt egnet for baby- og barneplagg.

Garnet er superwash-behandlet, hvilket gjør det egnet til daglig bruk og det kan vaskes i maskin. Det består i tillegg til ensfargede farger av mix-farger. Mix-farger produseres ved å karde fargene sammen før garnet spinnes.

Den spesielle oppbyggingen av DROPS Merino Extra Fine, som er kabelspunnet av flere tråder for å få rundhet og volum, gjør garnet ekstra elastisk. Det er derfor viktig å ha riktig strikkefasthet for å unngå at plagget strekkes.

Det egner seg spesielt godt til strukturmønster som fletter, kabler og perlestrikk. Bør heller strikkes for stramt, enn for løst.

Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0110 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO) Made in EU

 

Finn oppskrifter i DROPS Merino Extra Fine her

Garn info:

Innhold: 100% Ull
Vekt/lengde: 50 g = ca. 105 m
Anbefalt pinne: 4 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p​​​​​​

 

Vaskeanvisning:

Finvask 40°C. Bruk aldri tøymykner. Tørkes flatt.

Andre kunder har også kjøpt