1-3 arbeidsdagers levering |Gratis frakt ved bestilling over 1000 NOK |Tilkjøring i Fredrikstad distriktet


Merino Extra Fine

35,10 NOK 39,00 NOK

Veil. salgspris 39,00 NOK

Superwash-behandlet extra fine merinoull.

Farger:
Sort
Lys grå
 Lys brun
Lys beige
Rød
Jeansblå
Lys grågrønn
Cerise
Lys gråblå
Mørk blå
Nordsjøen
Skogsgrønn
Mørk rose
Rose
Velg en variant
stk.

DROPS Merino Extra Fine er spunnet av extra fine merinoull fibre fra frittgående dyr i Sør-Amerika. Garnet er spunnet i den fineste og mykeste merinoull, hvilket gjør det meget komfortabelt og gir tydelige og definerte masker. Garnet er mild mot huden, og er dermed godt egnet for baby- og barneplagg.

Garnet er superwash-behandlet, hvilket gjør det egnet til daglig bruk og det kan vaskes i maskin. Det består i tillegg til ensfargede farger av mix-farger. Mix-farger produseres ved å karde fargene sammen før garnet spinnes.

Den spesielle oppbyggingen av DROPS Merino Extra Fine, som er kabelspunnet av flere tråder for å få rundhet og volum, gjør garnet ekstra elastisk. Det er derfor viktig å ha riktig strikkefasthet for å unngå at plagget strekkes.

Det egner seg spesielt godt til strukturmønster som fletter, kabler og perlestrikk. Bør heller strikkes for stramt, enn for løst.

Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0110 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO) Made in EU

 

Finn oppskrifter i DROPS Merino Extra Fine her

Garn info:

Innhold: 100% Ull
Vekt/lengde: 50 g = ca. 105 m
Anbefalt pinne: 4 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p​​​​​​

 

Vaskeanvisning:

Finvask 40°C. Bruk aldri tøymykner. Tørkes flatt.

Andre kunder har også kjøpt